Najnovije

KONAŠENKOV SE OGLASIO: Evo kakve rezultate je postigla ruska vojska u Siriji!

Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je da su terorističke organizacije ID i Nusra front pretrpele najteže gubitke u poslednjih nekoliko meseci.

Igor Konašenkov (Foto: RIA Novosti)

Pokušaji Nusra fronta i ID-a na zapadu i istoku Sirije poslednjih nedelja, okončali su se neuspehom; militanti su pretrpeli najteže gubitke poslednjih meseci, izjavio je portparol Ministarstva odbrane Rusije general-major Igor Konašenkov.
Koordinisani u vremenu i pravcima napadi militanata na položaje sirijskih trupa u provincijama Idlib i Dejr el Zor uz podršku vazduhoplovnih snaga Rusije, uspešno su neutralisani, a napadači su uništeni“, istakao je on.
 „Terorističke grupe ID i Nusra pretrpele su najteže gubitke u poslednjih nekoliko meseci. Efikasnim akcijama ruske avijacije naneta je značajna šteta borbenom potencijalu Nusra fronta i ID-a“, naglasio je on.
„U raketnim napadima ruskih vazdušnih snaga od 19. do 29. septembra potvrđeni gubici terorista iznosili su 2.359 ubijenih boraca i oko 2,7 hiljade ranjenih“, dodao je on.  Pogledajte OVDE kako su Rusi brutalno spustili Engleze. Izvor: rs.sputniknews.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Pogledajte ruske vazdušno-kosmičke snage u akciji:
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA