Најновије

СКАНДАЛ НА ДОЧЕКУ: Ален и Тифа се потукли после концерта у Будви?!

Певачи нису у добрим односима већ дуже време, а синоћ је ситуација кулминирала па је наводно после свађе и гуркања дошло и до физичког обрачуна између њих

Ален и Тифа (Фото: Јутјуб)

Нетрпељивост између двојице певача легендарне групе "Бијело дугме" Алена Исламовића и Младена Војичића Тифе била је видљива и на дочеку Нове године у Будви.
Наиме, како преносе црногорске "Вијести", након новогодишњег концерта дошло је и до физичког обрачуна између њих двојице у бекстејџу.
Наводно, прво је дошло до вербалног сукоба, затим до гуркања, а потом је уследио и физички обрачун двојице певача. Сведоци наводе да је до сукоба дошло на крају концерта када су певачи силазили са бине, а дебљи крај је извукао Тифа.
Иначе, новинарским екипама у Будви, једино се обратио Тифа, пошто ни Ален ни Брега нису били вољни чак ни за изјаве о дочеку Нове године.
Како је Тифа рекао, Ален је наводно требало да допутује из иностранства, што није истина пошто су га новинари видели у Будви ноћ пред новогодишњи концерт.
Подсетимо, годинама уназад прича се да у групи "Бијело дугме" атмосфера често није била идеална и да певачи никада нису били у најбољим односима, а овај инцидент је само подгрејао те приче.
- Када год сам имао прилику истицао сам да сам у животу имао само два ментора: Даворина Поповића и Серђа Блажића. Морам да признам да је Горан ту био мало љут, јер то маркетиншки није био баш најбољи потез. Али ја сам пуно лепих ствари доживео у Дугмету а ја волим да се сећам лепих ствари. Без обзира на све, ја увек истичем да сам човек без длаке на језику, све је то дивно, красно и буди давно заборављене емоције, али пре свега је посао био у питању: колико пара толико музике. Ја сам у својој причи већ одавно, имам свој пут али не одричем се хипотеке "Бијелог дугмета" - рекао је својемено Тифа, а Ален је недавно изјавио да ни Бебек ни Тифа не могу да му парирају што се тиче вокалних способности, па је изнео своје мишљење:
- Да будем искрен, Бебек мени не може вокално да парира. Као ни Тифа. Знам где сам, познајем своје вокалне могућности и способности сад и наредних пет година – рекао је Ален и додао да то што он може да изведе, Бебек може само да звижди.... - казао је он.
Прочитајте ОВДЕ ко сматра да политичаре треба закључати у ријалити?
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

А овако су причали пре две године када су најављивали концерте Дугмета.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА