Најновије

НЕЗАПАМЋЕНИ ХАОС У ЗАДРУЗИ: Слоба пијан ударао, ломио, псовао, вриштао, раскинуо са Луном, а онда је пришла Кија... (ВИДЕО)

Слоба је био бесан на продукцију због тога што су га оптужили што је провео са Луном одређено време у ве це-у због тога што се осећао лоше, а када је било потребно да му се обезбеди нови завој, ништа није учињено. Он је почео да виче и удара у све што је нашао пред собом.

Кија, Слоба и Луна (Фото: Јутјуб)

Луна се уплашила када је видела свог дечка да је скинуо завој, па је покушавала да га смири, али је све кренуло у погрешном смеру, па су ушли у физички окршај, он је њу гурнуо, а она њему ударила шамар. 
- Немој да ме гураш! Запамти дан када си пио, јеси ли чуо?! Стоко једно пијана! Ја нисам алкохоличарка, погледај како се понашаш. Скинуо си завој бре, алкохоличару један! - вриштала је Луна
- Немој да вичеш на мене - рекао је Слоба.
- Склони се од мене ретарду један - одбрусила му је Луна и отишла. 
Луна је била превише узрујана због тога што ју Слоба гурнуо, а како не би дошло до повреде било кога од њих двоје побринуло се обезбеђење.  Слобу је смиривала чак и његова, и даље законита, супруга, Кија Коцкар, што је разбеснело Луну.  - Слободане, смири се, дођи да разговарамо. Ако сад зезнеш руку то је крај - умиривала га је Кија покушавајући да му објасни да може да остане инвалид ако се буде зезао са руком али он није хтео да пристане. - За то ме заболе ку**ц! Цео дан их терам да ми превију руку, ја сам због овога тражио да идем кући да ме пусте, ово је операција. Склоните ми се сви - терао ју је Слоба, а Кија је била упорна да га смири. - Ја сам овде дошла због тебе, смири се... Луна је пришла Слоби док је стајао пред капијом "Задруге" и бесно му скресала: - Нек' те теши она! п*чко! Са мном си завршио! - а потом је бесно отишла натраг на журку где је седела тужна и замишљена.  Кија је скинула гаћице, задигла хаљину, а оно што је након тога уследило изненадило је милионе гледалаца. Више о томе читајте ОВДЕ. Извор: Пинк

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА