Најновије

ДАН Д ЗА ВАНРЕДНЕ ПАРЛАМЕНТАРНЕ ИЗБОРЕ: Врх СНС притиска Вучића!

Функционери СНС-а притискају лидера те партије Александра Вучића да распише ванредне парламентарне изборе! Велики број функционера сматра да атмосфера у Скупштини Србије захтева да се обједине избори у Београду и Србији, сазнаје „Ало!” из извора блиских напредњацима.

Вучић (Фото: Јутјуб)

Одлука ће бити донета данас на ванредној седници Председништва СНС-а, а Марија Обрадовић, потпредседница напредњака  је открила да је она за одржавање ванредних парламентарних избора.
- Садашње стање у парламенту не осликава реалну популарност странака међу гласачима. У парламенту су странке које сигурно не би прешле цензус да се сутра одрже избори, осим на заједничкој листи неспојивих политичких идеја и сујетних лидера, што је срамотна превара и збуњивање гласача - казала је она и додала да ће те странке „пожњети оно што су посејале после две године”.
- Скупштину Србије чекају озбиљне и тешке одлуке које ће одредити будућност грађана и за то су нам потребне странке које желе снажан напредак друштва, а не повратак у прошлост и забављање грађана дневнополитичким непромишљеним изјавама. Треба нам парламент чије ће одлуке и озбиљност при преузимању одговорности бити понос у политичкој историји Србије - навела је Обрадовићева. Упитана да ли ће функционери СНС-а на ванредној седници Председништва прегласати лидера те странке Александра Вучића, Обрадовићева је казала следеће:
- Што се тиче прегласавања Вучића, то не тумачим на тај начин. Наша одлука биће компромис са јасном стратегијом за будућност.
За одржавање ванредних парламентарних избора јуче се изјаснила и министарка Зорана Михајловић, која је поновила став „да не би било лоше да се истовремено са београдским одрже и ванредни парламентарни избори”.
Она је рекла да не зна да ли ће то питање бити на дневном реду на седници Председништва, али је истакла да ће изнети мишљење за које сматра да је потпуно оправдано, уколико се буде о томе говорило.
- Мислим да уз градске изборе, после изјава опозиције које слушамо претходних месеци, не би било лоше да имамо и парламентарне изборе, да покажемо да грађани гласају за резултате, да виде да радите за своју земљу, да чините све што можете да Аеродром, „Путеви“ и буџет буду стабилни, а не радите као што су они радили пре нас полазећи од тога да ли можете да се уградите или уталите - рекла је Михајловићева.
Министарка Јадранка Јоксимовић јуче није желела да открије да ли је за расписивање ванредних парламентарних избора.
- О томе ћу се изјашњавати на седници Председништва, ако то буде на дневном реду - казала је она.

Глишић: Разговараћемо о свему

Дарко Глишић, председник Извршног одбора СНС-а, казао је за „Ало!” да ће на ванредној седници Председништва СНС-а разговарати о свему.
- Разговараћемо на седници о свему и на основу изнетих аргумената донети став. Након тога јавност ће бити обавештена о свему - казао је Глишић.

Ђука: Поштоваћу шта год да одлуче

Владимир Ђукановић, народни посланик и члан Председништва СНС-а, казао је  да ће поштовати све одлуке са ванредне седнице Председништва СНС-а.
- Већ сам негде рекао да сам тотално незаинтересован за ту тему. Шта год да одлуче, поштоваћу. Немам никакав став по питању избора - казао је Ђукановић. Напали Амфилохија да одбране Вучића. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Александар Вучић о најављеној кандидатури Ђиласа 
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА