Најновије

НЕВИЂЕНИ УЖАС У ЗАДРУЗИ! ШУТИРАЊЕ, ШАМАРИ, МОМАК УДАРИО НА ДЕВОЈКУ! Пала крв, следи општа дисквалификација?! (ВИДЕО)

Јуче су задругари имали задатак да залепе шлаг у лице особама које их највише нервирају. Међутим, дошло је до чак два инцидента. Сара Рељић се прво извинила због тога што је Сашка Каран претходно опрала лице јер јој је Мики Ђуричић раније залепио шлаг.

Хаос у Задрузи (Фото: Јутјуб)

Међутим, када јој је Сара нежно ставила шлаг на лице, Сашка је бурно реаговала и кренула је да гађа Сару тањирима које је нашла на столу, а у једном моменту је чак и ударила!
Зорана Стефанов је потврдила да је Сашка ударила Сару и стала је у заштиту своје колегинице из „Пинкових звезда“.
Након тога, Теодора је имала окршај са Мацом Дискрецијом исто због игре са шлагом. Док је Маца лежала у соби, Теодора јој је пришла како би јој залепила шлаг на лице, али Маца се побунила и насрнула на њу.
У том моменту Анђело је скочио на Теодору, а када га је обезбеђење одвело, почео је да шутира Мацу. С обзиром да је у питању физичко насиље, фанови ријалитија су већ почели да пишу на друштвеним мрежама да их сво троје треба дисквалификовати.
Погледајте како је изгледао овај стравични инцидент: Луна и Слоба одлучили да развале кревет пред свима! Снимак њиховог секса можете погледати ОВДЕ.
Извор: Еспресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Нова свађа Луне и Кије
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА