Најновије

Лагунин прозор у свет књига #Букмаркер бележи милион посета!

Онлајн књижевни магазин на сајту Лагуне који је редизајниран у септембру 2017. године зове се #Букмаркер. Ова рубрика на сајту је до сада забележила милион посета.

Лагуна букмаркер

Шта је то што посетиоце сајта Лагуне толико привлачи на овим странама?
Осим вести о акцијама, извештајима са Сајма књига или најавама Ноћи књиге, посетиоци ове рубрике су навикли да читају интервјуе са домаћим и страним ауторима, рецензије књига и занимљивости из читалачког универзума које смо назвали #књигољупци. Свакога дана магазин #Букмаркер добија петнаестак нових текстова, а новитет на сајту омогућава и филтрирање чланака према категорији рубрике или жанру књиге.
Током Сајма књига уведена је и категорију Видео у оквиру које се представљамо видео-записе са промоција књига, разговоре са ауторима, представљање едиција, а све можете наћи и на Лагунином Јутјуб каналу.
На Фејсбуку можете посетити страницу Лагуна Букмаркер, која је у року од три месеца окупила 12.000 пратилаца.
Оно што је највећа вредност ове рубрике јесу разноврсност и квалитет текстова. Одабрани садржај ове рубрике је актуелан и прати у стопу дешавања из издавачке индустрије широм света. Пратиоци ове рубрике то препознају, па су тако најчитанији текстови: „10 књига које ће вас одувати“, који је прочитало 14.000 читалаца, а затим „Филмови о писцима које морате погледати“ и „10 љубавних романа за зимске дане“.
Први текстови који су привукли публику и стекли свој круг читалаца у оквиру категорије #књигољупци имали су овакав садржај: „Како размишљају књигохоличари“, „Девет ствари које људи који читају раде боље од других“, „20 разлога због који су књиге боље него момци“, али и много других чињеница и куриозитета о писцима, забрањиваним књигама, избаченим поглављима из познатих књига, несрећним љубавима славних писаца, или пак о артефактима начињеним од књига, најлепшим библиотекама света, као и савете родитељима како да подстакну децу на читање.
Са све многобројнијом читалачком публиком Лагунина породица не престаје да расте, а садржаји се увећавају и прилагођавају управо укусима читалаца. Пред Лагунин 20. рођендан, рубрика #Букмаркер бележи и свој пробој у свет онлајн специјализованих магазина. 
Прочитајте ОВДЕ све о врхунском остварењу америчке прозе - "Стаклено звоно" Силвије Плат
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА