Најновије

Синиша Убовић промовисао нову књигу "Јачи од бола"

Синиша Убовић, бестселер аутор у области личног развоја и мотивације, одржао је трибину у недељу 14. јануара пред више стотина посетилаца Big Fashion Shoping центра у Београду и представио своју књигу „Јачи од бола“.

Синиша Убовић (Фото: Лагуна)

У оквиру дружења са посетиоцима овај познати предавач и мотивациони тренер одговарао је на бројна питања заинтересованих и потписивао књигу „Јачи од бола“, у којој је представио 12 лекција за исцељење душе и постизање слободе. 
„Не можете седети код куће, лежати, изговарати афирмације и не радити ништа. Афирмације су ту да нас подстакну да будемо продуктивнији. Такође и да разумемо једни друге. Тако када одете у друштво које вам се не допада, не пристајте на теме које вас исцрпљују. Представите своје теме. Задржите своју добру енергију“, истакао је популарни мотивациони тренер и аутор неколико бестселера разговарајући са новинарком Александром Симић.
На крају дружења Синиша Убовић је са посетиоцима урадио вежбу која је свима показала да увек можемо бар корак више од лимита који себи намећемо и да су могућа остварења и онда када сматрамо да нисмо у стању да досегнемо одређене даљине.

Интересовање за књигу „Јачи од бола“ коју је крајем прошле године објавила издавачка кућа Лагуна све је веће. Књига представља одличну инспирацију људима како да помере сопствене границе и направе још веће успехе на свим пољима.
Прочитајте ОВДЕ каква је то књига која је посвећена родитељима у којој ће се свако пронаћи.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Синиша Убовић - Како да се носите са стресним ситуацијама
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА