Најновије

РАДУЛОВИЋ ПРОЗВАО НАПРЕДЊАКЕ ЗБОГ УБИСТВА ИВАНОВИЋА: Шта ради данас Вучић на Косову и Метoхији?

- Грађане Србије интересује само једно, ко је и зашто убио Оливера Ивановића? Путујући циркус председника СНС-а никога не интересује. Крокодилске сузе такође. Задржите их за себе. Пронађите убице и налогодавце. Власт сте и у Београду и у Приштини и у Косовској Митровици - рекао је данас лидер ДЈБ Саша Радуловић.

Aлексадар Вучић и Саша Радуловић (Фото: Mc.rs/Синхуа)

Он је оптужио поједине челнике власти и аналитиаре блиске СНС-у да таболидним причама о аутомобилу којим је извршен атентат и подсетио да је "цела Косовска Митровица прекривена камерама". Покрет Доста је било убрзо се огласио и званичним саопштењем и оптужио СНС да скреће пажњу са главних питања везана за убиство Ивановића. - Пре четири дана је у Косовској Митровици убијен најјачи опозициони политичар са Косова и Метохије Оливер Ивановић. Јавност очекује од власти и у Београду и у Приштини хитно привођење правди убица и налогодаваца. А шта добијамо уместо тога? Шта ради данас Вучић на Косову и Метoхији? Грађани Србије и Косова и Метохије свакодневно добијају дозу пропаганде чији је циљ да скрену пажњу јавности са главног питања откривања убица и налогодаваца на тобожњу забринутост Београда и Приштине за грађане Косова и Метохије и на неозбиљне приче о томе на кога је запаљени аутомобил последњи пут био регистрован - саоптава ДЈБ.

Они су данашњу посету Вучића Космету назвали "путујући циркус". - Александар Вучић је последњи пут био на Косову и Метохији 2016. године. Две године није нашао за сходно да као председник Владе, а сада и као председник Србије, покаже забринутост за безбедности и квалитет живота грађана. Данас се сетио. Са њим иде и путујући циркус СНС-а изводећи на улице неколико хиљада људи и уводећи радну обавезу за запослене у школству и здравству који ће га дочекати “са одушевљењем”. Убиство Оливера Ивановића је политичко убиство. На власти у Косовској Митровици је СНС. На власти у Приштини је Харадинај уз подршку СНС-а. На власти у Београду је СНС. Доста је празних речи, пропагандног и путујућег циркуса. Грађани очекују дела. Ко је убио Оливера Ивановића и зашто? - питају из ДЈБ. Шта је након сахране рекла Милена Ивановић, супруга убијеног Оливера Ивановића, прочитајте ОВДЕ. Како тече Вучићева данашња посета Комсету пратите ОВДЕ.  Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вучић полаже венац на место убиства Ивановића.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА