Најновије

Шутановац: Вучић наставља да људима црта мете

Председник Демократске странке Драган Шутановац данас је рекао да забрињавају претње и Драгану Јањићу и Славиши Лекићу, опозицији и свим људима који, каже, имају храбрости да изнесу став.

Драган Шутановац (Фото: Јутјуб)

НУНС је раније саопштио да је потпредседник удружења и главни и одговорни уредник Бете Драган Јањић изложен нападима на друштвеним мрежама, сматрају да је угрожена Јањићева безбедност, а такође и да је за тај случај "саодговоран" и председник Србије Александар Вучић, који је на конференцији за медије, након убиства Оливера Ивановића, поменуо Јањића због његових коментара тог догађаја. Шутановац је у изјави достављеној медијима тврди да "Вучић наставља да људима црта мете и то само неколико дана након убиства човека од кога су на исти начин правили мету". Како оцењује, показује се да ниједна претња није безазлена и управо су претње доказ да је притисак све већи и да је "Александар Вучић говор мржње институционализовао као однос према свима који нису део режима".

Наводи и да "ниједна режирана представа не може да нам скрене пажњу са чињенице да живимо у земљи у којој се убијају политичари и у којој се свакодневно дешавају убиства на улицама", да оваква власт постоји све док производи непријатеље и додаје да "главни задатак јесте ослобађање институција од самовоље појединаца и од тога нећемо одустати никада". Председник ДС је позвао надлежне да реагују, испитају све наводе и заштите и Јањића и Лекића и све људе којима се прети. Зашто је Стаматовић позвао на бојкот београдских избора погледајте ОВДЕ. Жесток напад Раде Трајковић на Вучића погледајте ОВДЕ.   Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Посета Вучића Космету.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА