Најновије

МРАЧНЕ ТАЈНЕ ЗАДРУГАРКЕ: "Јелена се ј*бала за грам кокаина" (ФОТО)

Јелена Крунић постала је равноправни учесник најгледанијег ријалитија на Балкану "Задруга", а иако бившу играчицу јавност гледа већ годинама у разним ријалити-форматима, постоје многи детаљи из њеног живота које је успела да сакрије.

Јелена Крунић (Фото: Инстаграм)

Девојка која јој је својевремено дала стан на коришћење Татјана Михајловски одлучила је да открије све најмрачније тајне ове задругарке.

A post shared by THE ONE (@jelena_krunic) on Dec 5, 2017 at 11:05am PST

- Јелена је велики преварант и лажов. Причала је како је узимала огроман новац на снимање БДСМ филмова (везивање, доминација, садо-мазо), а ја знам да је по дану снимања добијала 6.000 динара плус за аутобуску карту до Новог Сада. Укупно 7.000 динара. Преко заједничког пријатеља дошла је до мене. Друг ме је молио да јој уступим стан јер је остала без пара. У тај стан долазила је повремено, када је радила БДСМ сеансе са клијентима и ко зна шта још. Не верујем да су се само бичевали, било је ту и проституције вероватно - започиње причу Татјана и каже да је Крунићку више пута затицала како се дрогира у њеном стану.
- То је било током 2015. године и тада је сеансе наплаћивала 50 евра по сату. Долазила сам с времена на време да проверим стан и затицала сам је како шмрче бело и пије. Једном је била толико дрогирана да јој је клијент лизао дупе и није имала никакав проблем с тим што сам ја то видела. Увек сам долазила са неким у стан, тако да имам сведоке за све што причам, а имам и фотографије на којима се види како јаше муштерије, држи кокаин у руци и дописивања с њом у којима нуди дрогу. Рекла сам јој да не може да развлачи дрогу по мом стану, али она је чак и мене покушала да навуче, али ја то никада нисам конзумирала. Знам да јој је шифра за кокаин била "најбоља другарица". Када сам видела да ми је кокаин свуда по кући, отерала сам је из стана. Налазила сам стално крваве марамице, поцепане најлон чарапе, језиво - тврди Татјана Михајловски и објашњава чиме се све Јелена Крунић у том периоду бавила.
- Знам да су је сви живи јурили за паре јер је позајмљивала, па се крила. У том периоду је ишла на Баново брдо код неких ликова, са двојицом се је*ала за грам кокаина. Чула сам да је исто радила и са једним Ромом са Дорћола - рекла је Татјана и додала:
- Хвалила се свима како продаје коку и подводи играчице. Говорила је да може да набави грам за 80 евра и да од ње узимају многе познате личности. Помињала је Ненада Лалатовића, фудбалере Партизана којима се не сећам имена, политичаре, па и певаче. Али знам да је већином измишљала. Брат Лалатовића је јурио да је бије јер је причала да он узима од ње и дрогу и девојке, не знам како је успела да се сакрије, човек је полудео кад је чуо. Знам да је помињала у том периоду и Дарка Лазића и Дада Полументу у смислу да с њима конзумира дрогу - закључила је Татјана.

A post shared by THE ONE (@jelena_krunic) on Mar 4, 2017 at 3:01am PST

Дугује пластичару за силиконско дупе

- Она је направила дил са једним познатим пластичаром да му плаћа уградњу груди и задњице на рате, али да му набацује муштерије. И тог човека је зезнула и даље му није исплатила имплантате у дупету.

A post shared by THE ONE (@jelena_krunic) on Jan 31, 2016 at 6:10am PST

Воли и девојке, била је са неком адвокатицом

- Знам проверено да воли девојке, више пута је била у шеми са особама истог пола. Знам и да је била са једном адвокатицом из Београда, али јој не знам име.

Навлачила је девојке на дрогу

- Јадне играчице које су углавном из унутрашњости је навлачила на дрогу. Давала им је прво бесплатно, а онда кад се навуку, откачи их.

Чула сам да је сада на хероину

- Много је пропала од дроге, алкохола и лекова. Ја с њом нисам у контакту већ две године, али чула сам од заједничких пријатеља да више нема пара за кокаин, а и да је нико неће, па је прешла на хероин.

Даки је знао да се је*ала за дрогу

Татјана тврди да је Даниел Даки Савић, Јеленин бивши изабраник, био упућен у све што је она радила.
- Даки је све знао, чак је знао да се је*е за дрогу. Не знам зашто и како јој је то толерисао. Какав је уопште био тај однос.

Меша антидепресиве и вино из тетрапака

- Она је нон-стоп надрогирана, а пије неки лек ривотрил, мислим да је то антидепресив. Није ни чудо што не зна за себе већину времена. Чак сам је једном затекла како пије вино из тетрапака, оно најјефтиније. Није хтела да започне сеансу са муштеријом док не попије.

A post shared by THE ONE (@jelena_krunic) on Mar 16, 2015 at 8:02am PDT

У филтеру цигарете крила кокаин

- Имам фотографију на којој Јелена пуши цигарету, а свима је познато да Јелена не пуши. Знам да је та цигарета пуна дроге, зато се и сликала са њом, да се хвали, а прах је крила ваљда у филтеру, ја се у то не разумем. Процурео скандалозан снимак из ноћног клуба где су се девојке скидале за пиће. Тај снимак можете погледати ОВДЕ.
Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Јелена Крунић се дохватила са Ђексоном
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА