Најновије

Не пропустите: Промоција књиге „Приче мистерије и магије“

Промоција књиге „Приче мистерије и магије“ Ота Олтвањија биће одржана у понедељак, 29. јануара у 18 сати у Делфи Цафéу у СКЦ-у.

Фото: Лагуна

О овој збирци кратких прича, које ће вас насмејати, растужити, заинтригирати и навести на размишљање, поред аутора говориће списатељица Мирјана Ђурђевић и режисер Душан Лазаревић.
„То су приче из најновије фазе мог стваралаштва“, објаснио је Олтвањи. „Оне у познатом проналазе мистерију, у баналном магију. Било да су реалистичне или фантастичне, слажу се боље једне уз друге него што је ико могао да се нада, понајмање аутор.“ У збирци је садржано дванаест светова који преиспитују овај наш: Да ли сте чули за теорију завере о томе зашто настаје гужва у саобраћају сваки пут кад падне киша? Каква чуда морају да се догоде да би дечак који не жели да буде припадник ниједне од супарничких малолетничких банди избегао избор који му околина намеће? Шта би човек урадио када би му туристичка агенција понудила путовање у прошлост?
Ото Олтвањи је аутор неколико романа у криминалистичком и фантастичном кључу, од којих је последњи, „Ивер“, својеврсни „трилер о породици и за породицу“, објављен у издању Лагуне. Са енглеског је превео више наслова савремене светске књижевности. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА