Најновије

РЕШЕНА МИСТЕРИЈА О ЖЕНСКОМ ОРГАЗМУ! Ово су позе у којима ће најлакше доживети врхунац!

Женски оргазам је у друштву одувек била велика мистерија, јер га готово 75 одсто жена не доживљава током секса, док га 10 одсто никада није ни доживело.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

1. Мисионарска поза с подигнутим куковима

"Читала сам заиста много о позама које су најидеалније за оргазам. Чак сам мало експериментисала и са вибратором. Сва та сазнања коначно сам могла да тестирам са својим новим партнером. Никад нисам доживела оргазам током секса, па смо за почетак дали шансу доброј старој мисионарској пози - али са мојим подигнутим куковима. Дигнула сам их попут моста, и упалило је! Готово увек постигнем оргазам, а доживим га и кад сам на њему". Тифани

2. Обрнута каубојка

"Мој дечко је већ након пет минута од почетка секса губио ерекцију, због чега сам ја имала великих проблема са постизањем оргазма. Занимало ме све о тој сензацији о којој сам тако много читала и слушала од стране пријатеља. Напослетку сам открила како мој партнер најдуже може издржати у пози обрнуте каубојке (жена је на мушкарцу, али леђима окренута од његовог лица). Схватили смо да ако стимулише мој клиторис док пенетрира, може постићи крутост довољно дуго док ја не постигнем врхунац. Након тога, обоје смо постали много приснији". Кетрин

3. На рубу кревета

"Свој први оргазам доживела сам док су ми ноге висиле са кревета. Можда изгледа неспретно, али то је савршени угао под којим мушкарац може стимулисати моју Г-тачку. За ову позу су потребни јаки трбушни мишићи, с обзиром на то да пола ваше задњице виси са кревета". Марија Погледајте ОВДЕ која су то 4 знака која говоре да жена има секс само у својим сновима.
Извор: zivim.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Бивша порно звезда Ванеса Белмонд, која је глумила под именом Алекса Круз, отворила је душу и поделила са јавношћу искуство које је стекла у порно индустрији.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА