Најновије

НАЈВЕЋИ УСПЕХ СРПСКИХ МИСИЦА: Сара одушевила цео свет на избору у Малезији! (ФОТО/ВИДЕО)

На светском избору за мис туризма, који је одржан у граду Мелака у Малезији, титулу најлепше девојке на планети освојила је Колумбијка Андреа Кетрин Гутиерес, док је представница Србије, Београђанка Сара Милетић (20), проглашена другом пратиљом.

Сара Милетић (Фото: Инстаграм)

Ово је у последњих неколико деценија највећи успех српских лепотица на међународним такмичењима. Пре две године, на овом истом избору, наша Сара Стојановић је била трећа пратиља, а сада је Србија направила корак даље.
 Фото промо


(Фото: промо) Лепа Београђанка каже да је успела да на најбољи начин представи своју земљу, њену традицију и историју, земљу у срцу Балкана где се сусрећу различите цивилизације, културе, вере, климе и рељефи, као и споменике из српске историје, са многобројним манастирима под заштитом Унеска.


Фото: промо - Из Малезије ћу понети најлепше успомене - рекла је друга пратиља мис туризма Сара Милетић. - У протекле три недеље, колико су трајале припреме, упознала сам културу и традицију разних земаља које су послале своје такмичарке. Цимерка ми је била представница Јапана. У сусретима са медијима, разговорима са жиријем и дружењу са девојкама из целог света, успела сам најбоље што сам умела да им покажем каква је моја Србија, мој Београд, какав смо народ ми Срби и колико смо гостољубиви. Објаснила сам им да је у мојој Србији најбољи провод, да се поносимо традиционалним специјалитетима, али и одличним спортистима и светски познатим научницима попут Николе Тесле и Милутина Миланковића. Позвала сам све да дођу у моју земљу и уживају у њеним чарима, као што ја уживам свакодневно.
Сања се у Малезији представила у вечерњим хаљинама, стилизованој српској народној ношњи, купаћем костиму и спортској опреми. У финалу је тријумфовала Колумбијка, прва пратиља је из Перуа, друга наша Сара, трећа из Малезије, а ленту четврте пратиље понела је представница Монголије. Погледајте дефиле у народним ношњама: Погледајте још неке од фотографија које је Сара објавила из Малезије:
Како су млади кувари из Србије освојили Русију, погледајте ОВДЕ.  Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте изблиза и све финалисткиње:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА