Најновије

Ових осам гнусних термина мушкарци знају из порнића - а већина девојака их није ни свесна!

На порно страницама може се видети свакаквих чудних ствари. Ако тражите "нормалан секс", тешко да ћете га наћи, а већ прва страница већина сајтова за одрасле пуна је свакаквих категорија. Чињеница је да је порно индустрија усмеренија мушкарцима, због чега готово нема мушкарца који не зна шта значе ови термини. С друге стране готово да нема жене која зна значења баш свих ових термина.

Илустрација (Фото: beeg.com)

Creampie

Овим енглеским термином означава се ејакулација унутар жене. Како је повезана пита с ејакулацијом тешко је схватити, али аутор тог термина очито је имао неке специјалне идеје.

DP

У свету филма то је директор фотографије. У свету порно филма то је дупла пенетрација, односно истовремени секс, вагинални и анални, са двојицом мушкараца.

Big Naturals

Ово технички није гнусан термин, али момци за њега дознају преко порнића, док цуре ни не знају да их тако неко назива. Као што претпостављате, реч је о великим, природним грудима.

Bukkake

Термин стиже из Јапана, а означава снимке у којима је жена натопљена спермом низа мушкараца.

Pearl Necklace

Ово ће већини жена згадити бисере. Јасно вам је, ово није права бисерна огрлица, него капљице сперме на женином врату и деколтеу.

Hentai

Још једна јапанска реч, а ова означава цртане филмове у којима се парови сексају, с тим да је реч секс овде прилично блага. Наиме, кад није реч о стварним људима већ цртаним ликовима, аутори стварно пусте машти на вољу па у овој категорији можете видети збиља поремећене ствари.

Money Shot

Тренутак у порнићима у којима се појави спрема.

Golden Shower

Као оно с бисерним огрлицама, и ово је прилично поетски израз, а означава уринирање по партнеру. Која поза је женама најомрженија у сексу прочитајте ОВДЕ.
Извор: Index.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Порнићарке откривају која је најбоља поза за врхунски оргазам
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА