Најновије

Не пропустите "Случај: рупа": Представа која ће вас критиком савременог доба насмејати до суза!

"Случај: Рупа" је динамична комедија настала од два текста "Лидило удвоје" и "Рупа", која се бави односом двоје младих супружника неспособних да остваре комуникацију и однос на прави начин.

"Случај:рупа" (Фото- Београдско драмско позориште)

Њихов живот ће пореметити вест да "он", доктор наука, може да изгуби све што је стекао до сад. Њих двоје се очајнички боре да опстану и да запуше "рупу" која је пукла.  Грчевита борба да опстану доводи их до разних апсурдних начина којим покушавају да се избаве из новонастале ситуације.  Они константно окривљују једно друго за своје неуспехе и немају храбрости да се суоче сами са собом. Поред комичности која је основни мотив ове представе, "Случај: Рупа" се бави и критиком образовног система данас. 
Да ли и колико нам је потребна диплома, шта нам доприноси и ко све данас мозе да буде власник доктората*  Такође, са критичког становишта се посматра однос двоје људи, актуелни нивои вредности као и социјалне конвенције модерног доба. Представа је на репертоару Београдског драмског позориста, а  следеће извођење је 10. фебруара.
Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА