Најновије

Вулин се из "теткиног" стана преселио у вилу на Дедињу

Министар одбране Александар Вулин се из стана од 107 квадрата који му је, према тврдњама, купила "тетка из Канаде" преселио у вилу у Улици Јеврема Грујића на Дедињу, коју су користили и неки од његових претходника на тој функцији - Братислав Гашић и Драган Шутановац.

Александар Вулин (Фото: Јутјуб)

Вила има 310 квадратних метара и гаражу од 59 квадрата, а саграђена је деведесетих година за потребе генерала Небојше Павковића, мада он тамо никад није уселио.  
Ни Борис Тадић, када је био министар одбране, није желео да живи у том објекту. У њему нису били ни Александар Вучић ни Небојша Родић у време док су били на челу Министарства одбране.  
Блиц је питао Вулина зашто је одлучио да напусти свој, без сумње комотан стан и оде на Дедиње, на шта по функцији има право, али он није желео да одговори.  
Занимљиво је да је селидба планирана баш у време кад је избила афера "тетка", јер су средином септембра надлежни државни органи одобрили Вулину коришћење виле на Дедињу.
Тада су, међутим, медији открили да је Агенција за борбу против корупције истраживала одакле му 244.000 евра колико је платио стан на Звездари.  
Вулин је тада објаснио да је до новца дошао продајом свог стана, али је откривено да је једину некретнину коју је поседовао продао рођеном брату и то за 38.000 евра.  
С обзиром на ту нелогичност, Агенција је затражила да објасни како је купио нову некретнину и он је тада променио причу, рекавши да су позајмили 205.000 евра од супругине тетке из Канаде.
Прочитајте ОВДЕ шта Вулин сматра шта ће омогућити трајни мир и стабилност на Балкану?
Извор: Блиц/Фонет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вулин: Кајем се што сам рекао како сам купио стан.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА