Најновије

ЊИХОВА СМРТ ЋЕ БИТИ ОСВЕЋЕНА: Ово су руски хероји који су настрадали у мучком нападу америчке авијације! (ФОТО)

На друштвеним мрежама појављују се информације које откривају идентитет руских добровољаца настрадалих у мучком нападу Америчке авијације у Деир Ез Зору.

Удар америчке авијације на хероје Русије и Сирије (Илустрација: Правда)

Према њиховим сазнањима, до сада је потрђено да су међу погинулим припадницима ИСИС Хантерса били Станислав Матвејев и Игор Косотуров из Азбеста, Алексеј Ладигин из Рјазана, Владимир Логинов  из Калињингрда и тридесеттрогодишњи члан Бољшевичке партије Кирил Борисович Анањев.  Анањев, Косотуров и Ладигин су, према прикупљеним информацијама били ветерани сукоба у Донбасу, након чега су се придружили борби против тероризма у Сирији.

Америчка "коалиција" бомбардовала је 7. фебруара положаје Сиријске араске армије на истоку Деир Ез Зора, под оптужбом да је са тих положаја нападнут штаб курдског СДФ-а.  Своју верзију догађаја објавила је и погођена борбена групација састављена највећим делом од добровољаца из руских приватних војних агенција - ИСИС Хантерси. Они су до детаља описали своје операције и против кога су их водили, обећавши Курдима жестоку одмазду за смрт своје сабраће. Више о томе, прочитајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ноћна операција Хантерса на обалама Еуфрата:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА