Најновије

Руси пронашли око 200 делова тела након пада авиона у близини Москве

Руски авион са 65 путника и 6 чланова посаде срушио се јуче само неколико минута по полетању са московског аеродрома. Разлози ове трагедије се још увек истражују.

Руси пронашли око 200 делова тела након пада авиона (Фото: РИА)

Министарство за ванредне ситуације у Русији је изјавило да су понашли око 200 фрагмената тела на месту несреће авиона АН-148 у близини Москве.
Раније данас је руска министарка здравља Вероника Сквортсова рекла да ће трагање за телима погинулих у авионској несрећи трајати око недељу дана.
Путнички авион Ан-148 срушио се у недељу у близини Москве. Том приликом је погинуло 65 путника и 6 чланова посаде.
Према саопштењу Руске федералне агенције за ваздушни саобраћај, комуникација са авионом који је кренуо према граду Орску у југозападној Русиј прекинута је само неколико минута након што је авион полете са аеродрома "Демодедово у Москви".
Руски истражни одбор је покренуо истрагу у вези ове несреће. Разматрају све могуће верзије, док експерти хитних служби, истражитељи и криминолози раде на месту несреће. Црна кутија из руског авиона открила последње речи пилота, које је  изговорио само неколико секунди пре смртоносног пада. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Телеграф, sputniknews.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА