Најновије

НОВА СТРАНКА: Испитати Вучића

Нова странка захтева оставке министра одбране и министра унутрашњих послова, Александра Вулина и Небојше Стефановића, чиме би, како истиче у саопштењу,“јасно дали до знања да не стоје иза малтретирања часних војних лица и злоупотребе полиције и власти у сврхе Александра Вучића и његове страначке камариле“.

Зоран Живковић (Фото: Јутјуб)

Странка подсећа да је Војни синдикат Србије саопштио да је капетан В.М. лишен слободе и приведен у Полицијску станицу Звездара због наводног насилничког понашања, а након вербалног сукоба са активистима Српске напредне странке који су му дошли на врата са списком за евиденцију тзв. сигурних гласова уочи предстојећих избора.
Капетан В.М. је тражио да види списак и упитао активисте одакле им подаци о његовој породици, при чему је од њих вређан, а после и пријављен, те лишен слободе, подсећа Нова странка. Та странка тражи од полиције да одмах реагује по службеној дужности и поднесе кривичну пријаву против председника Српске напредне странке Александра Вучића због злоупотребе службеног положаја и подстицања других лица на кривично дело, „будући да активисти СНС раде оно што им наложи партијски шеф“.
Нова тражи пријаву против Александра Вучића као овлашћеног лица и законског заступника СНС и сматра да полиција мора поднети и испитати га, како би дошла до сазнања одакле активистима бирачки спискови, јер се само на њима налазе пописани сви чланови једног домаћинства. Нова странка у саопштењу изражава забринутост и због тога што су режимски медији већ почели са сатанизацијом капетана В.М. који је у служби више пута похваљиван и награђиван и који ради на најодговорнијим дужностима у систему одбране. Четири Штрахеове речи о Србији и Косову изазвале буру у ЕУ! Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Фонет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Живковић: Упозорили смо Хана да га Вучић лаже
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА