Најновије

ЗА ПЕТАМА НЕПРИЈАТЕЉУ: Кадрови из кокпита руског “летећег тенка” (ВИДЕО)

У Краснодарском крају почеле су тактичке вежбе ескадриле “Су-25СМ”: Посада ће морати да погоди више од 100 различитих мета.

Су-25СМ (Фото: РИА)

Ескадрила нападачких авиона “Су-25СМ” Јужне војне области подигнута је алармом на тренинг и почела је да спроводи летачке и тактичке вежбе.
Посаде ће радити на уништавању колона војне опреме конвенционалног непријатеља, као и давати ватрену подршку борбеним возилима и тенковима у условима комбиноване борбе оружјем.
Поред тога, пилоти ће спровести вежбе за маневрисање током ваздушне борбе, извиђања и ватрено уништење циљева, а све то у условима коришћења непријатељских средстава електронске супресије.
Укупно током вежби посада ће морати да удари више од 100 различитих мета.
У једној фази маневара, пилоти ће бити пресељени на резервни аеродром. Копнене јединице за подршку ће направити марш дуг 200 километара од места сталног распоређивања до места обуке и на терену успоставити комуникацију са посадама, распоређивати мобилне временске станице и пружати радио-техничку подршку за летове.
У вежбама ће учествовати укупно 150 пилота, стручњаци у ваздушном саобраћају и техничари копнених служби, као и 10 авиона.
У последњим тренуцима пре пада, пилот срушеног Ан-128 учинио веома хуману ствар. Више о томе читајте ОВДЕ. Извор: Глас Москве

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Још мало кадрова СУ-25СМ
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА