Најновије

ДАН ДРЖАВНОСТИ ЗА ОНЕ СА ЈЕФТИНИЈИМ УЛАЗНИЦИМА: Немаш сендвич? Не можеш да прођеш! (ФОТО)

Полиција је спречила више возила у којима су били припадници десничарских организација и противници Александра Вучића да стигну данас у Орашац. Полицијски пунктови су били постављени код Марковца и између Аранђеловца и Орашца и спречавали су поједина возила да наставе пут ка Орашцу.

Орашац за оне са јефтинијим улазницама (Фото: Јутјуб)

Док су аутобуси и аутомобили са члановима Српске напредне странке пролазили без проблема, неки који не подржавају Александра Вучића су морали пут од неколико километара да наставе пешице. Међу заустављенима су били и чланови Образа који су пешачили до Орашца док су поред њих пролазили аутобуси и аутомобили пуни сендивича и чланова СНС-а.

Чланови ове органнизације су у Орашцу били све време, чак и током литургије, под пратњом полиције и служби безбедности. Касније им није дозвољено да ближе приђу месту где се налазио Вучић и представници Владе Србије. Они су истакли трансапрент "Нећу да издам", а на почетку Вучићевог говора су демонстративно напустили скуп и отишли у Марићевића јаругу.

Представници Српског народног покрета Наши, који су раније саопштили да Вучић није добродошао у Орашац, објавили су подругљиви видео о председнику Србије где је он приказан као смрт са косом. Српска напредна странка организовала је долазак великог броја аутобуса у Орашац, а њихови активисти су заузели простор испред споменика где је Вучић требало да одржи говор тако да је другима било немогуће да приђу.

Тако су ове године изостали уобичајени звиждуци власти током обележавања Дана државности у Орашцу. Шешељ објаснио како је срушен Милошевић, а више о томе сазнајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Снимак из Орашца.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА