Најновије

СВЕМОЋНИ "ЈАРС": Ракете за које ниједан ПРО систем нема одговор (ВИДЕО)

Руске стратешке снаге у Тејковској области, мењале су положај ракетног система "Јарс". "Јарс" су промениле своје положаје на терену док су обављани задаци борбеног дежурства на путевима борбеног патролирања.

Јарс (Фото: Министарство одбране Русије)

Противсаботажне једнице извршиле су задатке лоцирања, блокирања и уништавања потенцијалних саботера, а у ову сврху кориштени су нови противсаботажни аутомобили "Тајфун-М" опремљени са беспилотним летелицама.
На путу конвоја, потенцијални саботери су положили тридесетак експлозивних направа контролисаних даљинским управљањем. Оне су требали да буду активиране али су ушле у опажајно поље емитера - машине за уклањање мина способних да дају идентичне сигнале. Експлозије су се десиле пре него што се конвој преместио, сви "означени циљеви" су уништени, извјештава Министарство одбране Руске Федерације.
У формацијама Стратешких ракетних снага из Тверскаје у регион Иркутск, предвиђено је да се изврши промена на теренским позицијама.
Ракете „Јарс” су у стању да избегавају противракетне системе којима су опремљени амерички и остали натовски авиони: оне имају способност избегавања ПРО-пресретача које носе авиони, те за њих практично не постоји противракетна одбрана.
Супер-оружје "Армате" представља озбиљну претњу потенцијалном противнику. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Глас Москве

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Лансирања руских интерконтиненталних балистичких ракета
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА