Најновије

РАЗОТКРИЛИ СЕ ПРЕКО СРБА: Американци нас шпијунирају кроз наше ТВ екране! Ево и како! (ВИДЕО)

"Сјајна нова технологија које имамо овде у ЕСПН је да можемо да вас гледамо у вашој кући путем вашег ТВ-а!

Илустрација (Фото: Pixabay.com)

Ово је изјавио промотер америчке спортске ТВ мреже ЕСПН Бил Валтон, која је тако шпијунирала породицу Аризона Вајлдкетс центра Душана Ристића преко њиховог ТВ екрана док су из њихове дневне собе у Србији гледали како игра кошарку!
Ово језиво признање, за време утакмице Вајлдкетс - Тројанс 10. фебруара, потврђује оно што Infowars документује већ годинама: Смарт телевизори имају камере уграђене унутар њихових екрана који омогућавају компанијама, владиним агенцијама и чак хакерима да вас посматрају у "приватности" вашег дома.
Овај проналазак је описан као модул ЛЕД дисплеја, ЛЕД телевизора и ЛЕД ТВ система, при чему је компонента камере уграђена на ЛЕД дисплеј модул; на овај начин ЛЕД телевизор може да снима слике са средине екрана; јер учесници гледају на екран. 
Као резултат тога, учесници на локалном и другом крају ове "интеракције" могу да се гледају у очи, што побољшава сензорни осећај и поспешује добијање више информација; компјутерски фотоапарат може да снима слике са предње стране. Све у свему, овај проналазак реализује шире примене ЛЕД телевизора.
Ова технологија је већ у вашој дневној соби, који је следећи корак? Јавно прихватање.
Обратите пажњу на то како је ова технологија "Великог брата" јавно објављена на спортској мрежи: то је био тест да би јавност полако схватила шта се већ дешава - и да би је прихватила без сувишних питања.
Сајт Infowars је 2014. године објавио да је Самсунг признао да може да снима "личне разговоре корисника" помоћу микрофона на својим новим "смарт" ТВ апаратима.
Ево одломка из Самсунговог СмартТВ правила о приватности:
Самсунг може да прикупља и ваш уређај може да снима гласовне команде и повезане текстове тако да вам можемо пружити функције препознавања гласа, као и процену и побољшавање ових функција. Имајте на уму да, ако ваше изговорене речи укључују личне или друге осетљиве информације, оне ће бити и међу подацима који су снимљени и преношени трећој страни путем ваше употребе препознавања гласа.
Викиликс је касније открио да ЦИА има "малвер" који може да да претвори ове телевизоре у уређаје за слушање 24/7 - чак и када се ТВ искључи!
Шта више, Тиво је најавио да је наступ Џенет Џексон на Супер Боулу 2004. био најрелевантнији тренутак који је компанија икада мерила - што значи да је већ тада Тиво шпијунирао своје кориснике.
"Тиво је рекао да користи своју технологију за мерење понашања публике међу 20.000 корисника током Супер Боула", објавила је ТВ мрежа СиЕнЕн. 
Прочитајте ОВДЕ ко то и зашто тврди да је Ниш центар планете?
Извор: infowars.com/Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте још података о овом случају које износи амерички портал.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА