Најновије

СЛУЧАЈ "СКЕНДЕРБЕГ": Албанци прете смрћу члановима УЕФА!

Инспектори Европске фудбалске уније (УЕФА) који су радили истрагу на случају намештања мечева албанског клуба Скендербег добили су анонимне претње смрћу.

Фудбалери "Скендербега" (Фото: Јутјуб)

Ова информација саопштена је на званичном сајту те организације, а реаговао је и први човек УЕФА Александар Чеферин.
"Инспектори који су радили на случају намештања мечева Скендербега добили су претње смрћу како би одустали од гоњења. Ове претње нас неће застрашити и удаљити од наставка истраге јер је УЕФА у одлучној борби против намештања", истакао је Чеферин. 
Албански медији пре два дана најавили си да Скендербег чека највећа казна у историји фудбала због намештања резултата у сезони 2015/2016 у шампионату и Лиги Европе – суспензија на 10 година и новчано милион евра. 
"Никада нећемо дозволити да особље УЕФА буду предмет претњи неког трећег лица. Они имају потпуну подршку", додао је Словенац. 
Дисциплинска комисија покренула је овај поступак јер је Скендербег био под сумњом да је у сезони 2015/2016 намештао утакмице у албанском првенству, али и у Европи. 
Због тога је већ био избачен из европских тамичења у сезони 2016/17, али истрага се наставила па је ове године и донесена ова ригорозна казна. 
Албански медији открили су и имена европских клубова против којих је Скендербег намештао, а то су – Спортинг, Локомотива Москва и Динамо Загреб.
Прочитајте ОВДЕ да ли ће светско првенство у фудбалу бити у Србији и Хрватској?
Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Анализа након утакмице Партизан - Скендербег 2:0 Вучелић, Ћурковић, Вазура и Илиев.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА