Најновије

ДИСКВАЛИФИКОВАН?! Ђексон је свом силином ударио ногом у главу! Продукција јасна - насиље над женама је забрањено! (ВИДЕО)

Спаваш ли мирно, Ван Дам Жан Клоде, и почиваш ли мирно, Ли Брусе? Каквог само наследника имају мајстори ритања ногом, и то на српској телевизији, и то у ријалити програму "Задруга".

Ђексон је свом силином ударио ногом у главу (Фото: Јутјуб)

Немања Ђерић Ђексон никад није покушавао да остави дојам момка који има превелико поштовање за жене, али овог пута је отишао корак даље (или барем замах ногом даље), те физички озледио Драгицу Јаничић ударцем у главу (подсетимо, слични подвизи су се кажњавали дисквалификацијом у неким програмима). 
Није то баш било намерно, али је болело као да јесте. Ђексон се одмах извинио, загрлио задругарку, а она је првенствено била у шоку да би затим само желела његов загрљај. Потом је наишла Мина Врбашки и саопштила Драгици да је добила довољно пажње.
Ђексон и Мина су отишли до дрвета после поменутог инцидента, а оно им је дало крајње симпатичан задатак. Наиме, у наредним данима њих двоје морају изигравати најбоље пријатеље Драгице, а она не сме ниједног момента посумњати у њихову искреност. Као што се може видети на крају клипа, одмах су прионули на посао. Видећемо докле ће догурати.
Секс Мине и Ђексона под тушем можете погледати ОВДЕ.
Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Секс Јелене Крунић и Ђексона
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА