Најновије

Ова књига ће вам помоћи да не мучите јучерашње муке!

Након књиге „Јачи од бола“, Лагуна представља ново издање Убовићевог романа „Моја баба зен будиста“, у коме пратимо живот савременог Београђанина у тренутку када му се живот распада и који у само неколико дана долази до нових спознаја и отвара врата истине. Пролазећи кроз турбулентно емотивно стање, јунак овог романа бори се с различитим питањима о самом смислу живота, са страхом и недоумицом, али истовремено и жељом за спознајом и љубављу.

"Моја баба зен будиста" (Фото-Лагуна)

Овај бестселер је први пут објављен 2013. године, а Убовић је књигу посветио својој баби Зорки, која у једном тренутку каже: „Нећу данас да мучим јучашњу муку, нити ћу данас да славим сутрашњу славу. Данашњи дан нема репризу.“ „Без обзира на то где смо досад били и шта нам се догодило, не можемо да одемо у прошлост и да изменимо догађаје који су се догодили. Оно што можемо јесте да донесемо одлуку да нам је стало до нас самих и да урадимо неке ствари које ће нам помоћи да се осећамо боље“, наглашава Убовић.
Мотивациони тренер, глумац и едукатор Синиша Убовић помаже нам да искористимо све своје потенцијале како бисмо живели испуњеним и квалитетним животом. Роман „Моја баба зен будиста“ је јединствен на овим просторима јер на питак и јасан начин предочава како можемо да сагледамо своје капацитете и усмеримо их у најбољем могућем правцу. Његова вера у мудрост и способност свих нас да направимо најбољу верзију себе толико је снажна да ће сваког читаоца инспирисати да пронађе тог бољег себе. Важне мотивационе поруке прате свако поглавље и подсетник су за неговање свих оних мисли и образаца понашања којима би требало да стремимо. У причи главног лика Николе, и кроз његов однос са баком чија га животна мудрост обасјава и покреће на размишљање, сви се лако можемо препознати. А то и јесте смисао ове књиге.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА