Најновије

БЕЛИ ОТКРИВА: Јанковић ме наговарао да одустанем од председничких избора (ВИДЕО)

Љубиша Прелетачевић Бели, после покушаја неких опозиционих листи да оспоре легитимност његове листе и учешћа на београдским изборима, подсетио је да је лидер ПСГ Саша Јанковић покушао да га одврати и од кандидовања за председничке избора, прошле године.

Бели (Фото: Јутјуб)

Како наводи, Јанковић је његовим сарадницима рекао да кандидатура Белог нема смисла, "јер ће узети само један посто". "Јанковић је већ тада наслутио да ће Прелетачевић узети далеко више од један посто", рекао је Бели за портал "Балкан инфо" . Додаје да је на председничким изборима друге представнике опозиције "прешишао скоро дупло", те да сада, са резултатом од 13 посто који је остварио, представља велику претњу. "Велика сам им претња да ћу им свима одузети гласове", казао је Прелетачевић.
Истиче, да никоме не иде у прилог да изађе на изборе, али да је био спреман на договор. "Кажите ''зинуло нам је д... за твоје гласове''...Да је неко био мангуп, да је изашао и то рекао, честитао бих му и одмах бих повукао своју кандидатуру, без проблема", навео је Прелетачевић. Више о пожару у Београду на води сазнајте ОВДЕ. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Бели битбоксује уз Руску химну
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА