Најновије

КИЈА И СЛОБА ПОНОВО ЗАЈЕДНО: Луна хистерисала, а оно што јој је Кија поручила, уједа за срце (ВИДЕО)

Миљана Кулић је за потрчке именовала Слобу Радановића и Кију Коцкар и тако певача раздвојила од Луне, која је хистерисала.

Љубавни троугао (Фото: Јутјуб)

"Поента је само што она врло добро зна да је мени психички јако лоше, а Слоба је једини који може у томе да ми помогне. Ја сам се чула са мамом и било ми је боље, а њој сам рекла да се надам да ме неће одвојити од Слобе, а она је рекла да не би то никад урадила. Она ми као жели добро, а овим је показала да то није истина и да људи јако уживају у туђој несрећи", неутешно је плакала Луна.
Чак ни Слобине ни Кијине речи да су и раније били заједно у изолацији и да се ништа није догодило, нису могле да утеше Луну.
Након Лунине драме, Кија је отишла до Дрвета мудрости и признала да је баш срећна што ће бити са Слобом.
"Мени увек прија његово друштво, његов хумор, ми имамо много тема за разговор. Стварно ми није проблем, супер ми је. Мало ми је Лунино понашање детињасто, као да Слоба иде на стрељање, не знам да ли је проблем што ће да буде са мном, или је проблем што се раздвајају", рекла је Кија и додала да неће да улази у то како се Луна осећа.
"Знам како сам се ја осећала у свему овоме. Наравно да ћу наћи заједнички језик са Слобом, нас двоје одлично комуницирамо када хоћемо, обоје смо за ту добру комуникацију и то је оствариво. Слободан нема неку комункацију са мном управо због Луне. Он се склања од мене и избегава ме, да не би неко нешто помислио. Ја се због тога осећам јадно, јер се понаша као да сам неки странац а тако се добро знамо. Да, ја врло добро знам како је спавати без Слобе, и како је када ти то неко ускрати, и кад не можеш да утичеш на разне ситуације", рекла је Кија Дрвету мудрости.
Погледајте ОВДЕ моменат који је свима промакао, како Слоба Кији даје знак, она устаје и одлази за њим.
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА