Најновије

КРЕВЕТ САМО ШТО НИЈЕ ПУКАО: Мина и Ђексон имали жесток секс, а онда је свима показала његов понос! (ВИДЕО 18+)

На жестоке акције Мине Врбашки и Немање Ђерића Ђексона испод јорган планине или под тушем сви су већ навикли. Али овај пут нису марили ни за кога.

Мина и Ђексон (Фото: Јутјуб)

Након што су имали расправу која је трајала сатима, Мина и Ђексон су се дохватили испод покривача, а вреле сцене пратили су њихови цимери који су били будни или су их они разбудили звуковима и шкрипом кревета.
Наиме, њих двоје су се посвађали због реперове претеране блискости са појединим задругаркама. Иако му је Мина то јако замерила, љутња није дуго трајала, ако је судити по страстима које су се убрзо након свађе разбуктале и то у спаваћој соби, где су били и остали.
Њих двоје нису обраћали пажњу на задругаре који су били будни и шетали око њих. Жестока акција овог пара пробудила је чак и Зорану Стефанов која иначе спава са њима у кревету.
У сексу су их ухватиле и Снежана Мишковић Викторија и Сања Станковић, али Мини и Ђексону ово није одвратило пажњу већ су наставили само још страственије.
Након што су завршили са свиме, Мина је одлучила да се нашали са Ђексоном, па је подигла прекривач кад се он није надао док је његов понос још био у ерекцији и Зорани показала чиме њен дечко располаже.
Како је све то изгледало погледајте у снимцима који следе.
Зашто Слоба и Кија неће да се разведу прочитајте ОВДЕ.
Извор: Пулс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА