Најновије

Не гласајте за оне који желе да вас поткупе кесом намирница и са 10 евра

Драги моји Роми, Ја сам Јован Дамјановић, ваш сународник и кандидат Српске радикалне странке на листи за Скупштину града Београда. Живим у Земуну, у насељу Бачки Иловник, које су до пре двадесетак година звали Циганске рупе. Доласком српских радикала на власт у Земуну и избором др Војислава Шешеља за председника општине Земун у нашем насељу су створени услови живота достојни савременог човека.

Јован Дамјановић (Фото: СРС)

Пише: Јован Дамјановић, СРС Др Војислав Шешељ и радикалска земунска власт довели су у наше насеље канализациону и водоводну мрежу. Асфалтирали су нам све улице и овај део Земуна је постао исти као и остали делови града. Нисмо више били никаква рупа већ савремено цивилизовано насеље у којем Роми поносно живе на исти начин као и остали грађани нашег града. Први пут у историји српски радикали су на место министра поставили Рома. Ја сам био тај министар, био сам и народни посланик Српске радикалне странке и колико год сам могао помагао сам својим Ромима и промовисао нас као равноправне чланове друштва. 
У недељу, 4. марта 2018. године одржаће се избори за Скупштине града Београда и Бора, за Скупштину општине Аранђеловац и за Скупштину градске општине Севојно. Српска радикална странка учествује на свим овим изборима. Свуда грађанима нудимо часне и поштене људе који имају знања и воље да раде у интересу својих суграђана и да сва ромска насеља где их има опреме комуналном инфрасруктуром и да нама Ромима створе услове за нормалан живот. Баш као што је то некада др Војислав Шешељ некада урадио у Бачком Иловнику у Земуну.

Листа Српске радикалне странке у Београду и Аранђеловцу је под редним бројем 2, листа у Севојну је под редним бројем 3, а у Бору под редним бројем 8.
Позивам вас, драги Роми, да у недељу изађете на изборе, да гласате за листе Српске радикалне странке и да својој деци обезбедите боље услове за живот. Подсећам вас да нас једино српски радикали никада нису понижавали. Увек су нас третирали као равноправне чланове друштва, за разлику од свих других који мисле да смо ми Роми поткупљиви и да ћемо им глас на изборима дати за кесу намирница или за десет евра.
Ми јесмо сиромашни, али смо часни људи зато вас и позивам да, и ако узмете поклон који вам донесу, не гласате за оне који вас на тај начин понижавају већ за листе Српске радикалне странке која је у Ромима увек гледала лојалне грађане Србије, поштене и моралне људе који се тешком муком пробијају за живот, али због тога нису мање вредни и нису грађани другог реда. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА