Најновије

MРЕЖНИ РАТ ПРОТИВ СРБИЈЕ: Како Американци непрестано воде рат против нашег система вредности и ко им помаже (ВИДЕО)

Руски геополитичари Александар Дугин и Леонид Савин промовисали су прошле недеље у Београду своју књигу "Мрежни ратови" где објашњавају на који начин САД непрестано воде мрежни рат против Србије и Русије.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Слободан Стојичевић, човек који је превео Дугинову књигу "Мрежни ратови" на српски језик, недавно је у емисији "Поглед на исток" продукцијеHelm Castговорио о методима мрежног ратовања против Србије. Стојичевић је, користећи Дугинове смернице, указао на неке од активности мрежног рата који САД воде против Србије.

Он се посебно осврнуо на ширење антируске пропаганде против појединих удружења и медија. ативности невладиног сектора финансираног из иностранства на урушавање породичних вредности у Србији, кампања око обавезне вакцинације и ЛГБТ пропаганду. Стојичевић говори и о улози друштвених мрежа и прозападних медија у мрежном рату. 
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Књигу "Мрежни ратови" Александра Дугина и Леонида Савина можете наручити на телефон 063 102 28 55. Цена књиге је 500 + ПТТ. Промоцију књиге "Мрежни ратови" на којој су говорили Дугин и Савин погледајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА