Најновије

САЧЕКАЛИ ДА ПРОЂУ ИЗБОРИ: Тужилаштво одбацило кривичну пријаву коју је Мартиновић поднео против Обрадовића (ВИДЕО)

Прво основно јавно тужилаштво у Београду одбацило је кривичну пријаву шефа посланичке групе СНС Александра Мартиновића коју је због кривичног дела насилничког понашања поднео против лидера Двери Бошка Обрадовића јер га је на седници Одбора гађао мишем лаптопа.

Инцидент (Фото: Јутјуб)

Истовремено, тужилаштво је одбацило и контракривичну пријаву Обрадовића, којом је Мартиновића теретио за кривично дело угрожавање сигурности. Међутим, и Мартиновић и Обрадовић имаће право да уложе приговор на одлуке о одбачају пријава у року од осам дана Вишем јавном тужилаштву у Београду.
- Не верујем у правосудни систем Србије који је дубоко огрезао у криминал и корупцију. Једино решење је разрешење свих судија и тужилаца и избор нових након смене ове власти - казао је Обрадовић.
Поводом Обрадовићеве кривичне пријаве, тужилаштво је донело решење којим је одбачена јер се, како наводи, у радњама Мартиновића не остварују сви битни елементи кривичног дела угрожавања сигурности или било којег другог кривичног дела за које се гони по службеној дужности. С друге стране, Мартиновићеве речи могу се сматрати уопштеним и паушалним претњама изреченим у парламентарној расправи на седници Одбора.
Подсетимо, инцидент се догодио на седници Одбора за административна питања када је Мартиновић изјавио да је од Обрадовића добио ударац мишем у нос јер му раније није дао реч. Обрадовић се тада „правдао“ да је „миш сам скочио и угризао Мартиновића за нос“. Прву изјаву Обрадовића након изборног дебакла погледајте ОВДЕ. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Дуел у упутнику Обрадовића, Шешеља, Палме и Шапића.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА