Најновије

Власт српску историју проглашава за митоманију, а у уџбенике убацује лаж да су Албанци потомци Илира (ВИДЕО)

Политички аналитичар Душан Пророковић каже да преговоре са коаосвским Албанцима не би требало настављати док не испуне оно што су већ питписали у Бриселу, а пре свега формирање Заједннице српскиих општина.

Mилош Обилић (Фото: Јутјуб)

Пророковић је позитивно оценио одлуку СПЦ о промени имена где би било додато "Пећка патријаршија"  што је по њему јасан сигнал да се СПЦ противи решењу у коме Косово и Метохија не би били део Србије. Пророковић каже да, да упркос изборним резултатима и великој неизлазности грађана, Косово може бити која ће мобилисати грађане и да је по власт опасно да прихвате решење по коме би јужна српска покрајина добила место у УН. Он је, гостујући на "Народној телевизији" критиковао кампању која се води из врха власти, а која шири дефетизам око питања КиМ па чак и мења историја Срба где се наша историја проглашава "митоманијом" а у уџбенике убације лаж да су Албанци потомци Илира.

- Oваквим причама се руши та идентитетска вертикала и зато је опасна. Када се сруши идентитетска вертикала она више не може да се успостави. Имамо два примера из нашег окружења, македонски који води потпуном нестајању народа, а могућем и нестајању државе. Други пример је у Сарајeву где то порађа радикализам - упозорава Пророковић. Пророковић у емисији коментарише резултате избора, говори о ситуацији на Косову и Метохији, стању духа становника Србије, неопходности борбе и одбране... Jeзиво сведочанство др Јоване Стојковић о  активностима фармако мафије у Србији, последицама обавезне вакцинације и опасности по здравље грађана погледајте ОВДЕ
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Правда/Narodna.tv

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА