Најновије

AНИТА СТОЈАДИНОВИЋ О РИЈАЛИТИЈИМА: Данас се лако стиже на ТВ, али не треба свако ко је јавна личност да буде узор (ВИДЕО)

У најновијем издању емисије "Форум" која се реализује у сарадњи портала "Правда" и Народне телевизије гост је била млада и успешна глумица Анита Стојадиновић

Анита Стојадиновић (Фото: Јутјуб)

Анита Стојадиновић играла је у монодрами Бог да прости која је настала по роману Петријин венац, затим у представи Нисам крива, која је говорила о женама жртвама насиља, затим Не оклевај, импровизуј, као и у многим другим... Поред тога је глумила и у две представе за децу. У емисији говори о глумачком занату, великој конкуренцији у глумачком свету, коментарише ријалити програме.

Анита говори и о свом одрастању на селу и бризи о имању. Каже да је поносна на своје порекло и радо говори о чувању коза и обавезама које је имала у детинству. Она саветује младе да се боре да испуне своје снове и да не треба да траже узоре у свакоме кога виде на телевизијским екранима, а поготово у учесницима у ријалити програмима. - Млади људи треба да схвате да не треба да се углледају на све људе на екрану. Данас се лако дође до тога да се појавиш на телевизији али не треба свако ко је јавна личност да буде узор - каже Анита Стојадиновић. Емисија се премијерно емитује сваког четвртка у 17 сати на Народној телевизији. Аутор и водитељ емисије је Марија Гојковић. Прву епизоду емисије Форум у којој је гост био полицајац који је спасио две тинејџерке да не почине самоубиство погледајте ОВДЕ. Извор: Правда/Narodna.tv

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

У нашем Музеју ваздухопловства налази се неколико уникатних летелица које нису сачуване нигде другде у свету. Сазнајте којих:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА