Најновије

Слободари са Марин Ле Пен на историјском конгресу Националног фронта

Трочлана делегација Народног слободарског покрета у саставу председник Мирослав Паровић, генерални секретар Марко Теслић и члан председништва проф. Ненад Крстић током претходног викенда боравила је у посети Француској, где је имала низ привредно – политичких састанака са високим француским дужносницима.

Слободари Са Мари ле Пен (Фото: Нсп)

Након посете Сенату Француске где их је примио сенатор Себастијан Меран(Sebastien Meurant), у друштву са великим француским и европским интелектуалцем Ерве Живеном (Herve Juvin) Слободари су имали ту привилегију и част да се сусретну са Марин Ле Пен и присуствују историјском XVI конгресу Националног фронта, на којем су усвојене програмске измене којима се прилагођавају новим околностима у Европи, и којом приликом је након готово пола века постојања ова значајна политичка снага Француске и Европе променила своје име – у Национално окупљање, као корак ка значајно већем броју посланика у Европском парламенту, и коначном преузимању власти у Француској 2022.
- Конгресу сe обратио и Стив Бенон (Stephen K. Bannon), бивши Трампов главни саветник, који је закључио да је историја на страни обичних људи и да је време да се грађанима врати суверенитет, а са којим смо као директором привредне регије Вал’д Оасе договорили активно учешће Француза на предстојећем пољопривредном сајму у Новом Саду, кажу Слободари који су се на маргини конгреса сусрели са пензионисаним пуковником Мијалес Филипеом (Miailhes Philippe), који је у својој богатој каријери као француски официр био и комадант УМНИК-а на северу КиМ где је активно сарађивао са покојним Оливером Ивановићем. Занимљив сведок једне за нас Србе слабо осветљене епохе после рата 1999.
- На конгресу је приказан и филм о недавно преминулом Едварду Ферану (Édouard Ferrand) високом функционеру Националног фронта у којем је поклон икона свете  Јелене Анжујске коју је одбио од нас Слободара заузела значајно место. Европа без НАТО окренута ка Евроазији и политичкој осовини Париз – Берлин – Москва, јесте политика око које ми Слободари свесни дубинских промена у Европи се трудимо да за Србе и Србију обезбедимо пријатеље за одбрану нашег државног и националног интереса. И на том путу ћемо, у Паризу, у Берлину, у Москви, свуда где постоји наш национални интерес, истрајати! поручили су Слободари.
Прочитајте ОВДЕ како Александар Вулин брани Србију и Русију од америчког генерала?
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Mирослав Паровић - Наш мотив је да спречимо референдум за и против Вучића.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА