Најновије

Рукопис вас одаје и говори оно што не бисте волели да откријете! Ево како...

Начин на који пишете може да укаже на особине које баш не бисте волели да откријете.

Илустрација (Фото: pixabay.com)

На основу анализе рукописа, графолози могу да открију емоционално, психичко и физичко стање сваке личности. Ево како и сами можете да дешифрујете које поруке шаље ваша оловка.
Овај тест је веома једноставан. Потребно вам је парче папира и прва писаљка која вам се нађе при руци. Напишите прво оно што вам падне на памет, не премишљајте се.

Величина слова

Сваки графолог ће моћи да вам каже да, ако су вам слова крупна, имате и велику личност, којој и те како прија пажња других. Мала слова одају фокусирану особу која се полако концентрише на своје задатке, стидљива је, склона самоанализирању.
Флексибилне особе пишу умерена слова, знак који говори да могу лако да се прилагоде свакој ситуацији.

Нагиб слова

Ви сте отворени ако вам рукопис нагиње удесно, волите да упознајете људе, да се крећете у великом друштву. Налево пишу људи “из сенке” – воле да раде самостално.
Ако пишете десном руком, а речи вам нагињу лево, на тај начин изражавате бунт. Пишете ли право, то је јасан знак да сте логична и практична особа, опрезна у откривању својих осећања.

Размак између речи

Велики размак упућује на особу која воли своју слободу, док мали представља оног који никако не воли да буде сам.

Украси на словима

Пишете без украса и графичких додатака? Ви цените своју приватност. Ко користи тзв. петље, дуге наставке и разне украсе на словима је експресивна, причљива особа која воли да дели детаље свог живота с пријатељима и колегама.

Мало латинично слово “и”

Ако пишете мало писано слово “и” с тачкицом високо изнад, ви сте особа с развијеном маштом. Ако је тачкица на самом врху, ви сте организовани и емпатични. “Вечно дете” написаће кружић уместо тачкице.

Слова “Б” и “П”

Ако пишете ова слова с танким “стомачићем”, склони сте ограничавањима, стресно реагујете и на позитивна и на негативна изненађења. Облине на словима “Б” и “П” показују да сте спонтани, опуштени и да уживате у животу пуним плућима.

Мало слово “т”

Ако цртицу на “т” пишете близу врха, амбициозни сте и желите да надмашите свачија очекивања. Цртица на средини говори о самопоузданој особи, осећате се добро у својој кожи.
Дугачка цртица представља ентузијасту који зна да буде тврдоглав кад у нешто дубоко верује. Кратка цртица говори да вас је тешко наговорити на акцију.

Траг на папиру

Видљив и јак траг на папиру показује да сте енергични и да имате много снаге. Ако су слова слабо видљива и остављају танак траг – имате низак ниво енергије, брзо се умарате и губите вољу.
За колико година на Земљи неће бити живих бића прочитајте ОВДЕ.
Извор: Лиса

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Шта ваш рукопис говори о вама?
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА