Најновије

СЛОБА И ЛУНА СЕ ПОСВАЂАЛИ КАО НИКАД ДО САД: Хоћеш да те је*ем ту пред свима, да те сви коментаришу? (ВИДЕО)

У ријалитију Задруга се наставља са свађама. Иако је пре само неколико сати била актер једне, Луна Ђогани је опет била у центру пажње и то због расправе са својим момком Слобом Радановићем.

Луна и Слоба (Фото: Јутјуб)

Њих двоје су се сукобили ни мање ни више него због секса. Луна му је замерила што не жели да са њом има односе када она пожели.
- Ако ико овде жели да има секс и да по цео дан буде у твом загрљају то сам ја! Изговори ме не занимају, ако неко нешто хоће, наћи ће начин. Теби је најлакше да кажеш да ти се спава - викала је Луна што је певача додатно изнервирало.
- Је л' ти схваташ да си у ријалитију, под камерама. Само једно вече сам рекао да ми се спава. Лажеш као кер! Сад ћу да завршим са тобом за сва времена. Правиш од себе будалу. Пун ми је ку*ац тих клиначких фора. Ја сам цео свој живот променио да бих био са тобом. Је л' треба да те је*ем ту пред свима? Треба да ме љубиш у д*пе какво поштовање имаш од мене. Хоћеш да те коментаришу као све ове што се је*у по ћошковима - одговорио јој је Радановић видно узрујан.
Њихова свађа је потрајала, а пале су и тешке речи између пара који је недавно прославио шест месеци везе у ријалитију.
Како је изгледала свађа и шта су све љубавници једно другом рекли, погледајте у видео прилозима који следе:
Кија се скинула у бикини и показала бујне груди, фанови полудели када су је видели у овом издању. Те слике и видео можете да погледате ОВДЕ.
Извор: Еспресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА