Најновије

ПОТПИСАО САМОУБИСТВО АМЕРИЧКЕ ПРИВРЕДЕ: Трамп је управо покренуо трговински рат са Кином!

Председник Сједињених Америчких Држава објавио је увођење пакета казнених тарифа против Кине, саопштено је из Беле Куће.

Трамп ударио на Кину (Фото: ЈуТјуб, Правда)

Пакет "тежак" 60 милијарди долара против Пекинга уведен је, наводно, због крађе интелектуалне својине. Потписујући ову одлуку, Трамп је изнео и захтев Кини да под хитно, за 100 милијарди долара, смањи суфицит који ова земља бележи са Америком на годишњем нивоу. - У овом тренутку имамо дефицит од 800 милијарди долара у трговини са остатком света. То је највећи дефицит који је и једна земља имала у историји света. То је ван контроле, поручио је Трамп приликом потписивања.
- Ми ћео се побринути за то. Искрено, то ће нас учинити много снажнијом и много богатијом нацијом. Само се служимо реципроцитетом. Уколико они наплаћују нама, наплатићемо и ми њима, додао је шеф Беле куће. Казненим пакетом обухваћено је више од 100 врста кинеских прозвода, од одеће до електронике, а како преносе амерички медији, висина тарифа је прорачуната тако да надокнади штету изазвану "кинеском крађом интелектуалне својине". У очекивању оваквог развоја догађаја, пекиншки званичници рекли су јуче да су спремни за трговински рат са САД, али и упозорили да би то могло да нанесе штету глобалној трговини. Представница кинеског Министарства иностраних послова Хуа Чунјинг најавила је и брзе контрамере које би уследиле у случају потписивања пакета казнених мера против Кине. Зашто је овим потписом Доналд Трамп практично извршио самоубиство амереичке привреде и економије, прочитајте ОВДЕ.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА