Најновије

СВЕ МОЖЕ ДА ЕКСПЛОДИРА: САА шаље појачања на фронту ка Курдима, Американци тврде да следи јуриш на нафтна поља (МАПА)

Сиријска арапска армија наставља да шаље појачара на источну обалу Еуфрата у провинцији Деир Ез Зор где расту тензије између њих и проамеричких снага претежно сачињених од Курда.

Илустрација (Фото: Твитер)

САА већ дуже гомила снаге око градова Марат, Кушам и Ал Табија. Реч је о делу фронта где се у фебруару десио ваздушни удар америчке авијације на сиријске снаге у ком је погинуло и неколико Руса. У овом региону Сирије владају ввелике тензије између Курда и САА. Западни медији тврде да САА врши припреме да запоседне нафтна поља која су сада у рукама Курда. Овакве оптужбе објављене су на CNN aли у и другим медијима.

САА је упутила појачања и у западне делове Деир Ез Зора где и даље постоји велика територије под контролом Исламске државе и где су предходних дана вођене жестоке борбе са терористима. Израел вежба рат са Русијом а више о томе сазнајте ОВДЕ.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Руски снимци борби у Источној Гути.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА