Најновије

ЈАСНА ПОРУКА РУСКОГ ГЕНЕРАЛА: Нисмо открили ни делић новог наоружања којим располаже руска армија! (ВИДЕО)

Руска армија располаже адекватним одговорима на све видове америчког наоружања, изјавио је заменик министра одбране Руске Федерације Јуриј Борисов.

Путин и Борисов (Фото: lenta.ru, mil.ru)

Борисов је објаснио да презентација најновијег руског оружја, које нема премца у свету, за коју се недавно одлучио Владимир Путин, била "упозорење целом свету". - Наступ председника Путина није био ни звецкање оружјем, нити отварање нове трке у наоружању. Свет је само упозорен да у савременим условима није могуће остварити једнострану војну надмоћ и доминацију. Нико не може зауставити технички прогрес, објаснио је Борисов.
Ипак, заменик Сергеја Шојгуа је у интервјуу који је дао за руску телевизију Россия-1 рекао и нешто далеко значајније: - Наш врховни командант (Путин) уопште није открио све што имамо у својим арсеналима. Има тога још. Борисов је, иначе, ово открио током специјалне емисије у којој су објаављена имена новог оружја за која су грађани Русије, од Путинове посланице нацији у Савету Федрације 1. марта, могли да гласају преко сајта Министарства одбране РФ. Борбени ласерски систем назван је „Пересвет“. Беспилотни подводни апарат, који покреће атомски реактор, добио је име „Посејдон“. Крстарећа ракета са неограниченим дометом - „Буревесник“. Борисов је, у истом интервјуу, изнео тврдњу да су руски научници, који се баве ласерским оружјем, тренутно испред Американаца. - САД имају ласерско оружје које може да онеспособи лако оклопљену ратну технику и да нанесе штету живој сили, а наши научници су их надмашили, тврди руски генерал. Који су коначни резултати избора, на којима је Владимир Путин однео убедљиву победу, погледајте ОВДЕ.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: fakti.org

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА