Најновије

КОНАЧНИ РЕЗУЛТАТИ ИЗБОРА: Путин победио са 76,69 одсто гласова

Централна изборна комисија Русије je објавила коначне резултате председничких избора у земљи, након што је проглашено да је гласање било валидно.

Путин (Фото: kremlin.ru)

Према коначним резултатима председничких избора у Русији, Владимир Путин победио је са 76,69 одсто гласова, саопштила је Централна изборна комисија Русије. Укупно је на изборима за Путина гласало 56.430.712 грађана Руске Федерације.
На другом месту је кандидат Комунистичке партије Руске Федерације  Павел Грудињин који је освојио 11,77 одсто гласова, а лидер ЛДПР Владимир Жириновски је на трећем месту са 5,65 одсто гласова
Путин је већ одредио своје главне приоритете за предстојећи председнички мандат, рекавши да ће унутрашњи програм бити "примарног значаја". Председник планира да ради на побољшању животног стандарда руских грађана промовисањем иновација и економског раста.
Одржавање одбрамбених способности Русије такође ће остати међу његовим приоритетима, али је обећао да "неће бити повећања потрошње, нити трке у наоружању". У телефонском разговору у среду са Доналадом Трампом током којег је амерички председник честитао Путину на победи, двојица лидера су се сложила да ће нова трка у наоружању бити "непожељна", саопштио је Кремљ.
Када је реч о саставу његове будуће владе, Путин је рекао да ће објавити промене након његове инаугурације.
Централна изборна комисија званично је потврдила да су избори легитимни.
Председнички избори у Русији одржани су 18. марта.
"Побуна" у Источној Гути је угушена! Више о томе читајте ОВДЕ.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Восток

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Путин запретио: Ако само још један амерички авион прелети...
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА