Најновије

Братислав Живковић упозорава из Донбаса: Највећи удар на Новорусију могао да буде за време Светског првенства у фудбалу (ВИДЕО)

Koмандант Четничког покрета Братислав Живковић, који се поново налази у Домбасу, каже да је у Новорусији на снази примирје које украјински војници не поштују јер на линији разграничења долази до сукоба и да има рањених. Он, у интервјуу за "HelmCast" каже да су борци из Србије добро.

Братислав Живковић (Фото: Јутјуб)

Живковић каже да су се Руси у Новорусији научили на примеру југословенских ратова па не пристају на плаве шлемове јер знају да ће плави шлемови бити продужена рука НАТО-а. Живковић напомиње да би највећи удар на Новорусију могао да буде за време Светског првенства у фудбалу.
Живковић се осврће и на садашња дешавања у Србији и на Косову говорећи да издаја Косова не долази у обзир јер Србија не може постојати без Косова. 
Погледајте цео интервју: Зашто је пропала серија "Немањићи" сазнајте ОВДЕ.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Правда/HelmCast

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Драган Станојевић и Покрету РОД и уједињењу дијаспоре.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА