Најновије

ФИЛИП ПРИЗНАО ДА ЈЕ ИМАО СЕКС СА КИЈОМ: Марија Ана изнела све детаље признања, Кија направила хаос (ВИДЕО)

Марија Ана Смиљанић рекла је како јој је Филип Ђукић признао да јесте имао секс са Кристином Кијом Коцкар!

Кија (Фото: Јутјуб)

Настао је општи хаос у кући, а Марија Ана је рекла како јој је Филип наводно испричао да је секс био врло лош, те да је једва завршио.
- Оног дана кад сам слагала, измислила причу са његовим ортаком, он је био са Кијом у хотелу, и његове речи су да је урадио то мени из ината, намерно мени, да је спавао са њом. Клео се да му је било никако, да му је био једва дигнут, да је једва св*шио... Да је девојка одлепила за њим, да је улазила за њим у wц, да му је причала "недостајеш..." Сад му је јасно због чега је Слоба прекинуо са њом... Ја немам разлога да лажем! - рекла је Марија Ана.
- Болесна девојка... Ово је болест! - викао је Филип.
Након овога је настао потпуни хаос у кући!
Филип и Марија Ана су се жестоко посвађали, а она је открила и како је Филипов циљ био тај да уцењује продукцију како би му исплатили новац.
Кија је током њихове расправе шокирана ћутала, а онда је одговорила рекавши да у причи Марије Ане нема ни трунка истине и да не зна због чега њу петљају у њихове проблеме.
- Филип је устао више пута, ја сам устала милион пута и демантовала све то, а што се тиче ове сада ситуације, ја не знам шта су они причали, шта није, шта јесте тачно. Наравно предност дајем Филипу, јер га више знам, али опет не могу ништа да тврдим са сигурношћу, осим онога што знам, а то је да све што је речено није тачно. Ми јесмо дали повода обоје и сад шта год да неко каже, увек може да направи неку причу. Узалудно је више борити се против оваквих прича. Ми смо више пута устали и рекли, да сад сваки пут устајемо кад неко одвали неку глупост... - објаснила је Кија.
- Али ви нисте дали одговор на главну ствар! Од чега се дрмао зид и камера? - питао је Мики.
- Ми смо причали о томе и први пут кад је било... Нећу да се понављам! Ја могу са сигурношћу да кажем то што знам да није тачно, а то што су они причали ја не улазим, ја нисам била ту. Па ваљда би он пре два месеца рекао то да је тачно или да није тачно - рекла је Кија.
- Па тад би стала прича, он је био уздржан! - додао је Милан.
- Није био уздржан, он је устао и рекао да није - рекла је Кија.
- Нису те људи нападали зато што си удата, него зато што си заборавила да имаш дечка Андру напољу! - закључио је Мики.
- И те како ми је све рекао од речи до речи! И није ме ништа повредило што је рекао да је спавао са њом, зато што је рекао да је то урадио из ината те ноћи кад сам ја рекла за ортака његовог и да му је било одвратно, зато ме није повредило то! - рекла је Марија Ана.
Погледајте како је ова жучна расправа изгледала:
Слоба свуда носио повређену Кију, спремио јој доручак и ручак, а како је реаговала Луна погледајте ОВДЕ.
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА