Најновије

ТЕРЕЗА МЕЈ НАЈАВИЛА РАТ РУСИЈИ: Лондон прешао црвену линију, свет страхује од Путиновог одговора!

Британска премијерка Тереза Меј поручује да ће Лондон користити "сва расположива средства" за борбу против Русије и покренути евентуално нови хладни рат". Утврдила је и да не одбацује чак и војни одговор. Свет са стрепњом очекује реакцију Москве, која је већ најавила да јој је доста бахатог Лондона и његових лажи.

Меј и Путин (Фото: Синхуа/ РИА)

- Докле год бранимо своје интересе и потврђујемо наше вредности, бит ће оних који ће нас покушати дестабилизирати и напасти. Али ти људи не смеју сумњати да ћемо употребити сва средства на располагању како бисмо их поразили - изјављује премијерка.
Портпарол британске премијерке је касније појаснио како је Русија заиста циљ. У коментарима за Ројтерс, он уверава да Велика Британија ради "са својим међународним партнерима на дугорочној реакцији на проблем који представља Русија".
У том је процесу британска влада објавила да ће објавити извештај о способности Велике Британије да се суочи с исламистичким тероризмом и "неприхватљивим и опасним понашањем Русије" која представља идентичну опасност за националну сигурност.
- Ова нова доктрина ће осигурати да најбоље искористимо све наше способности како бисмо заштитили нашу унутрашњу сигурност: од економског утицаја до војних одговора, па све до дипломатског и културног утицаја - поручује портпарол Терезе Меј.
Велика Британија је изгледа одлучна наставити своју анти-руску кампању, а портпарол премијерке је објаснио да Лондон планира са још неколико земаља повиси тон. 
- Овде се не радио само о солидарности, већ о одговору на стварну претњу - тврди он.
У руском дипломатском апарату агресивно и ратоборно понашање британске премијерке изазива различите реакције.
С друге стране, све већи број дипломата је забринут због жестоких коментара Терезе Мај. Таква реторика придоноси погоршању односа између Москве и западних држава, што би могло довести до другог хладног рата, па чак и правог рата.
- Запад мора да схватити да анти-руска кампања нема будућности. Ако се то настави, наћи ћемо се у ситуацију хладног рату - изјавио је Григориј Логвинов, руски амбасадор у Канбери.
Трамп најавио да Америнканци излазе ускоро из Сирије и да се враћају у своју земљу. Више о томе читајте ОВДЕ.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: logično.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Послушајте шта је Лазански питао Путина 
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА