Најновије

ОВО ЈЕ НАЈВЕЋА ОПАСНОСТ ПО СРБИЈУ: Ако Вучић да чланство Шиптарима у УН, ово је следећи корак Американаца

Директор Центра за геостратешке студије Драгана Трифковић тврди да је циљ САД и Шиптара да правно обавезујућим споразумом са Београдом, након столице у УН, омогуће и чланство Косова у НАТО. Она је, гостујући у емисији продукције "Балкан инфо", рекла да је чланство Косова У НАТО највећа опасност у Србију.

Росу шиптарски терористи (Фото: Јутјуб)

- Oно што је посебно опасно по питању Косова и Метохије је то што је Хашим Тачи већ више пута наговестио да жели да уђе у НАТО. Уколико заиста Александар Вучић одлучи да потпише тај тзв. свеобухватни мировни споразум којим ће се обазати да Србија неће кочити улазак Косова у друге међународне инсистуције и организације, може да се деси да одмах после тога Косово уђе у процедуру уласка у НАТО. Питање је шта ми после тога можемо да урадимо. Не можемо ништа да урадимо нажалост. Морали би да заратимо са НАТО да повратимо нашу територију - упозорила је она. Она у интервјуу говори о последњим инцидентима на Косову и Метохију, критикује политику Александра Вучића, говори о односима Србије и Русије и другим актуелним темама. О драматичним последицама радијације на југу Србије услед НАТО агресије сазнајте ОВДЕ.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Горан Јевтовић о последицама евентуалног признања Косова и Метохије.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА