Најновије

СЛОБА ЈЕ ГОТОВ! Повлачи се из ријалитија! Немоћан... Ево шта му је Кија урадила! Уфф! (ВИДЕО)

Као што смо већ навикли, Милан Милошевић увек изнесе најврелије детаље из Беле куће. Претходне ноћи, он је у разговору са Огњеном Амиџићем отркио све оно о чему јавност данима нагађа.

Слоба (Фото: Јутјуб)

У току претходног дана, избила је велика свађа између новинара и Саре Рељић у чију се расправу умешао и дечко Пинкове звезде, Владан Војновић Војке. Милан је у интервјуу изнео детаље ове свађе.
- Данас сам покушао Војкета мало да покажем. Ударио сам га тамо где га је заболело и он је скочио и показао да има став о свакоме од нас. Он је покушавао да буде супериорнији тим ћутањем али сам данас успео да покажем какав је. Сару нисам увредио али сам алудирао на то "с ким си, такав си". Нелогично је да само она штити интересе Маце, која знамо ко је и шта је. Нереално ми је то, она је школована, елоквентна. То је изазвало свађу Банета и Војкета. Углавном су се сви сложили са мном. Филип је данас Банету рекао "Глумиш ми друга а муваш ми рибу (Марију Ану) иза леђа", такође Филип је изјавио "рекао сам да нећу бити са њом али не и да ми није стало до ње" - испричао је Милошевић.
Милан је веома добар пријатељ са Слободаном Радановићем и Луном Ђогани који су пре неколико вечери имали жестоку расправу са Кристином Коцкар. Новинар је у разговору са Амиџићем изнео и став о овом љубавном троуглу.
- Слоба више нема живаца, каже да не може више, повући ће се тотално. Каже да ће само да пише песме јер не види разлог зашто би он било коме више одговарао на питања. Рекао сам му да то није паметно јер увек постоји одговор и не постоје тешка питања. Он је постао немоћан. Слоба неће да изнесе ништа о Кији. Када она крене да га напада, он блокира, нема одговор, говори јој само "лажеш, лажеш" и повуче се. Она је та која њега канали, диже и спушта. Он нема више психичку снагу,  изморен је - рекао је Милан.
- Ана и Јањуш су се помирили, стандардно, то је код њих нормално. Опет раде нешто због чега ће се можда касније кајати. Надежда је постала неурачунљива, њене изјаве канале само њу. Она се заљубила у Банета али ту нема приче јер је он заљубљен у Марију Ану. Марија пркоси Филипу са њим. Филип је љубоморан на Банета. Биће ту још неких проблема између њих двојице - завршио је новинар.
Комплетан Миланов интервју погледајте у снимку који следи.
Слоба свуда носио повређену Кију, спремио јој доручак и ручак, а како је реаговала Луна погледајте ОВДЕ.
Извор: Пинк

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА