Најновије

ДЕТАЉИ О ЛУНИ И СЛОБИ ЗА КОЈЕ ЈАВНОСТ НЕ ЗНА! Држе народ у заблуди! Све испричала пред камерама... (ВИДЕО)

Зорица Марковић не крије да није одушевљена љубавним паром који је обележио прву сезону "Задруге", Луном Ђогани и Слободаном Радановићем. Она је пред улазак у ријалити открила шта о њима мисли.

Луна и Слоба (Фото: Јутјуб)

Певачица је отворено поразговарала о свему са водитељком Душицом Јаковљевић. Овом приликом, Марковићева је окрила да постоје многи детаљи за које јавност не зна.
- Ја сам гледала скоро када је Луна рекла "Зашто ме Зорица не подноси?" Ја немам разлога никога да не подносим, део сам ове приче и имам разлога да причам, коментаришем и износим своје мишљење. Они све воле, али ако им се каже истина, то не могу да поднесу. Они су мени сад већ стварно смешни. Дај Боже да они издрже до краја, али... Сазнала сам ја све у међувремену, али има времена, све ћу рећи. Много су се они заиграли. Од читавог познанства њиховог, па те приче... Наравно, ја сам све то знала и први пут кад сам била. Највише мрзим да неко некога држи у заблуди, а они држе народ у заблуди. Они не знају где су - рекла је Зорица.
Иако је у многим сегментима остала мистериозна, нема сумње да ће Зорица све детаљно објаснити за време свог боравка у Белој кући.
Шта је све певачица рекла о Луни и Слоби у студију, погледајте у снимку који следи.
Кија показала брадавице тати задругарке, а ОВДЕ можете погледати и његову реакцију.
Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА