Најновије

ЛУНА И СЛОБА ИМАЛИ СЕКС ТЕ ВЕЧЕРИ! Откривена њихова највећа тајна са свадбе!

Луна Ђогани и Слоба Радановић имали су секс пре уласка у "Задругу", тврди Зорица Марковић. Фолк певачица и учесница овог ријалитија наставила је да раскринкава најпознатији љубавни пар у Србији.

Љубавни троугао (Фото: Јутјуб)

- Слоба и Луна су имали секс вече пред њихов улазак у "Задругу", одговорно то тврдим. Да је он одмах признао да је заљубљен у Луну, када су у шоу први пут ушле Кија и Анабела, испао би човек. Овако је испао сисица - рекла је Зорица у једном даху и додала:
- Знам гомилу Луниних тајни. Она је зло. Кија је улагала у Слобу, извела га на прави пут, бодрила... а Луна га је онда само преотела. Још на свадби Мирка Гаврића знала сам да ће да га обрлати. То је било јасно као дан. Само ћорав не би видео да су тад међу њима севнуле варнице. 
Марковићева је испричала и због чега су се тачно Слоба и Кија посвађали на сопственој свадби.
- Тамо је испао велики скандал јер је његов полубрат узео све паре које су добили младенци и са тим новцем чашћавао музику. Зато су се Кија и Слоба посвађали, али имају договор да о томе не причају јавно - открила је Зорица. Слоба и Луна мењали све позе, трљали се, она дахће. Тај снимак можете погледати ОВДЕ.
Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА