Најновије

МИЛО ЛОМПАР ОТВОРЕНО О СИТУАЦИЈИ У СРБИЈИ: Вучић држи трајно отворен конкурс за издају! (ВИДЕО)

Гост прве емисије "РасПравда" у сарадњи портала Правда и продукције "HelmCast" био је професор на Филолошком факултету у Београду Мило Ломпар. Он у емисији критикује политику Александра Вучића, интелектуалце који зарад личних интереса дају подршку садашњем режиму, говори о нападима на српски идентитет и другим актуелним темама.

Mило Ломпар (Фото: Јутјуб)

Режим држи трајно отворен конкурс за издају - објашњава Ломпар коментаришуће мотиве великог броја људи да подрже Александра Вучића. Ломпар је објаснио да је актуелни режим на фанатичнији начин од предходног почео да спроводи политику "Европа нема алтернативу". Ломпар објашњава да је актуелна власт успешна у дезорјентисању бирача која је започела "преласком СНС на политику ЛДП".  - Ово је кључни тектонски поремећај. Ви сте фактички остале без националне политике: То је најзлокобнија ситуација нашег садашњег друштва и један број људи је обесхрабљен - каже Ломпар.

Водитељ емисије РасПравда је Миодраг Зарковић (Фото: Јутјуб) Ломпар у емисији по први пут говори о свом ставу о уласку Двери у колицију са Доста је било, судбини Апела за Косово који је ДСС предао Вучичићу током кампање за градске изборе. Он детаљно објашњава зашто је политика одрицања од Косова и Метохије погубна по Србију. Емисија "РасПравда" биће емитована сваке среде. Зашто је Правда објавила пет сати раније објавила вест о хапшењу Марка Ђурића сазнајте ОВДЕ. Изовор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Емисија "Форум" у сарадњи Правде и Народне телевизије у којој Иван Миљковић говори како је пронашао барата близанца који је украден и продат Шиптарима.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА