Најновије

МИНИНА МАЈКА: Ђексона ћу стрпати у затвор, је*ао ми је малолетну ћерку

Ивана Врбашки тужиће Немању Ђерића Ђексона зато што је у ријалитију "Задруга" имао сексуалне односе са њеном тада малолетном ћерком Мином Врбашки. Ивана је за Ријалити открила да јој је драго што Ђерић и њена ћерка више нису заједно и што је Мина сада у вези са манекеном Томиславом Панићем.

Мина и Ђексон (Фото: Јутјуб)

- Ђексону очито нико није објаснио да је он са малолетницом имао секс, што је по закону кажњиво. Ту може бити проблема, а проблеме ћу му направити лично ја кад га будем тужила, завршиће иза решетака. Он је моју ћерку шиканирао и понижавао. Ја сам мајка, ја то не заборављам. Народ може да осуђује што су Тома и Мина имали секс пред камерама, али то је сада девојка од 18 година - рекла је Врбашки и наставила:
- Ђексон је испао је мученик када га је Мина оставила, показала је свима да може да га има када год пожели, па се он сада труди на све начине да докаже да му није стало до ње. Иде чак и до тога да је уцењује. Моја Мина без њега сија.
Ивана каже и да је срећна што је њена ћерка завршила са Ђерићем и заменила га Панићем, за којег има само речи хвале.
- Тома је супер. Кад је он поред Мине, она је скроз другачија, нормалнија и зрелија, док је због Ђексона плакала и упадала у депресију. Он није вредан да ја њега споменем, не знам одакле му храбрости да он не вади из уста моју мајку, мене и мог сина. То ми уопште није јасно. Сви се понашају као да је Немања бог, он је један обичан шљам - искрена је Врбашки, која Мини ништа не замера од када се вратила у "Задругу".
- Треба да настави да буде оваква, да се држи Томе. Не би требало да пада на глупе форе када јој да неко моралише, а тамо су сви неморални. Кажу јој да је имала једног па другог, зашто они брину о томе - објашњава Ивана и истиче да јој није јасно Лунино опхођење према Мини.
- Смешно је кад Луна осуђује Мину што је била са Немањом, а сада са Томом, њој то није јасно, а она нема проблем што је са ожењеним човеком, са којим има секс док се његова жена налази у истој просторији. Луни није лако тамо, пропала је физички, њу све то убија, али Мина је добра са њом без обзира на то што се она грозно понаша према мојој ћерки, која јој је прва пришла да је теши када су се она и Слоба посвађали. Мина је са Томом и нема два момка, тако да нису радили ништа ненормално - закључила је Врбашки.

Луна напада Мину због Кије!

Ивана сматра да Луна напада Мину због тога што је ова у добрим односима са Кристином Коцкар.
- Могуће је да јој је замерила што је добра са Кијом, ипак је она Слобина жена, а Луни никако не прија њено присуство. Ипак, нико није дужан да се свађа и напада неког без разлога. Кија је ту можда и највећи фолирант, не изгледа баш као да је равнодушна према Слоби, то можда и Луна види, али зашто Мина не би имала коректан однос са Кристином, она јој ништа није урадила - рекла је Ивана.
Секс Мине и Томе можете погледати ОВДЕ.
Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА